Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2013, 12:02
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
AS82 daj już spokój BBudowniczy zniszczył cię powyższym postem - już sie nie kompromituj. Totalna manpiulacja Wybórczej - wyrywanie kawałków zdań z kontekstu, pomijanie innych. Głęboka komuna- tak lata 45-50
ty stak na serio?

szkoda, że BOB nie odniósł się do tego:

Binieda:

"Ponieważ pracę wykonywała grupa moich doktorów, nie mam dostępu do wszystkich obliczeń, nie wszystkie były dla mnie wartościowe. W swoich prezentacjach mam najbardziej reprezentacyjne przykłady i każdy może sobie ściągnąć je ze strony internetowej. Nie wiem, jak jeszcze mógłbym je przekazać"

i teraz mi wytłumacz kolego drogi, czy CI goście są poważni? Rzucają podejrzenia, oskarżenia, snują insynuację, podjudzają ludzi w Polsce, kłocą ich między sobą, a gdy przychodzi do pokazania co zrobili, na czym się opierali i co wyliczyli to dostajemy takie informacje jak powyżej? Uważasz, że to jest prawidłowe? Jak mamy mieć pewność co się stało w Smoleńsku, skoro Ci "wielcy" myśliciele nie potrafią uzasadnić swoich teorii?
Wali mnie to jak oceniła to GW. Mnie interesuje, co Ci goście zrobili, aby wyjaśnić katastrofę, co obliczyli i co zbadali. Jak pokazują rozmowy z prokuraturą nie zrobili nic. Inaczej: mieli "myśl". I to uznaję za kompromitację, a nie jakieś wybuchy w szopie ...
Odpowiedz cytując