Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2013, 14:27
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
.... ja zwróciłem uwagę (może za trwado i zbyt dobitnie), że w tym momencie przed derbami, w takiej atosferze nienawiście ze strony kałuży wobec Wisły, jest nierozsądne pisać pełną nazwę tej szmaty ....
domin ... żeby była jasność: ja szanuje takich kibiców jak Ty ..... tylko że odpowiadanie nienawiścią i pogardą na to samo w konsekwencji doprowadza potem do tragedii ... ktoś w końcu musi powiedzieć: ok wróg ale jakieś granice trzeba wyznaczyć ... one są inne na ulicy, w emocjach gdzie bluzgi jakoś ujdą ... ale już latanie ze sprzętem ? jak już nie szanujesz własnego życia to pomyśl o osobach ci bliskich ...
inne są granice na forum gdzie wybacz ale bluzgi wyglądają na trochę sztuczną napinkę ...
Nie obrażaj się bo ja na pewno jestem kibic nie czający do końca "klimatów kibicowskich" przed derbami, i chociaż czuję specyfikę tego meczu to jednak uważam że na forum lepiej pogadać o zniszczeniu Cracovii w sportowej walce ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując