Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2013, 13:19
Kolejna wrzutka dla mediotów, mająca na celu pokazać m.in. Biniendę i Rońdę jako totalnych debili i oszołomów, cytując wyrwane z kontekstu zdania typu ""Sklejałem modele samolotów". "Widziałem wybuch w szopie".

Jak to jest, że taki Binienda jest na zachodzie szanowanym naukowcem, specjalistą od MES i wytrzymki, biorącym udział m.in. w badaniu katastrofy promu Columbia, dopuszczanym do nadzorowania i wykonywania prac nad częściami do najnowoczesniejszych samolotów na świecie, a w Polsce natychmiast zostaje zdekonspirowany jako oszołom, sklejający modele samolotów.

Kolejny, Jacek Rońda, który specjalizuje sie w modelowaniu zachowania się różnych materiałów, znany m.in. z kierowania zespołem "naukowców Akademii Górniczo-Hutniczej, którzy zaprojektowali nowatorskie implanty kości twarzy i czaszki, w których zastosowano powłokę diamentową pokrytą dodatkowo irydem i platyną lub srebrem." , okazuje się być oszołomem widzącym wybuchy w szopie.Goebbels by się nie powstydził.

Przecież Ci ludzie jak najbardziej mają podstawy by zajmować się technicznymi aspektami katastrofy. Przecież nie ma kogoś takiego jak naukowiec od katastrof, są naukowcy danej specjalności - od materiałów wybuchowych, od aerodynamiki, od wytrzymałości materiałów. Na zachodzie tacy naukowcy uczestniczą przy badaniach katastrof, u nas - robi się z nich debili obserwujacych wybuchy w szopie, ku uciesze ASów, pysiów i Szpenów.

PS. Jakiś czas temu także z dr Badena próbowano zrobić oszołoma i nieudacznika. Badena, który jest doceniany wszędzie na świecie, tylko nie w Polsce, bo ośmielił się współpracować z ZP. Ciekawe czy ktoś to umie wyjaśnić?

I dla podniecających się kolejnymi wrzutkami z GW:

Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.09.2013 o godz. 14:13.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując