W reprezentacji Smuda za wiele nie mógł, on tam jedynie dobierał zawodników (gorzej lub lepiej) a tak na prawdę ich forma nie była uzależniona od niego(teraz tak, w końcu to on ich przygotowywał), widocznie nasza repra nie nadaje się do grania na jakimś wyższym(znaczy sorry średnim) poziomie,i żaden trener tego nie zmieni, może jakiś zagraniczny by się z nimi lepiej dogadał, skoro i tak u nas takie Boenische grają ...
Ale dość o tym, przed sezonem, przyznaję nie byłem do końca przekonany co do Smudy, obawiałem się że przyszedł sobie tylko dorobić do emerytury(chociaż pieprzenie mediów i robienie z niego kozła ofiarnego jest i było denerwujące), skoro i tak mieszka tu ;p Ale jednak nie, Smuda to dalej ten sam stary dobry trener, który umie zmusić piłkarzy do zapie*dalnia, nie wiem jak potoczy się nasza sytuacja w tabeli, ale to jest teraz mniej istotne, bo można przegrać, można zremisować, ale ważne aby piłkarze pokazywali swoją ambicję, zaangażowanie, a w tej drużynie nie brakuje tego, każdy się stara, bo wie że Smuda się nie pie*oli, może każdego zdjąć, nie ma świetych krów

Oby tak dalej