|
W sumie widać było, że Chrapek jakby trochę słabszy po kadrze U21 - widać było, że siada trochę koło 60-70min.
Boguski - mimo zasług przy bramce to niestety w dalszym ciągu pomyłka. Regularne straty, chaos, dużo biegania - jak Mały był na lewym to na prawym nie było nikogo, jak Mały poszedł na prawe skrzydło to na lewym hulał wiatr, a Bunoza nie wychodził do przodu. Boguski w tym czasie z rozwianym włosem "hulał" po boisku niewiele wnosząc do gry.
2 bramka ze spalonego, ale z kolei nieuznana bramka Brożka wg mnie ręka przypadkowa. Z kolei jeżeli chodzi o karnego -ja wiem, że piłka to gra kontaktowa, ale wejście Klepczyńskiego było pt "wejdę Małeckiemu pod nogi, może trafię w piłkę" - ciul z karnym.
Pecha miał Brożek przytrafieniu w słupek, a Sarki mógł okazać, że w kilka minut może zdziałać więcej niż Boguski w godzinę.
Na plus przede wszystkim Donio - lutnął tak, że byłem pełen podziwu -większość naszych w tej sytuacji (może poza Małym) podawałaby do środka na Gargułę... może będzie z niego pociecha
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|