Witam
Chciałbym spytać co z poziomem tego forum? Czy to jest jakiś rynsztok?
Opinia podparta przykładem (patrz załącznik).
Nie jest to pojedynczy przypadek. Co najlepsze zgadnijcie co robi moderator maarcin w następstwie wydarzeń, owszem wrzuca bana ale.... mi.
Co ciekawe w regulaminie widnieje jak byk:
Cytat:
|
12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum.
|
Rozumiem, że emocje czasami wypaczają rozsądek podczas pisania na shoutboxie - tym bardziej, że tak wiele dziś się działo w podstawówce dla wielu jego użytkowników. Ale dajmy spokój - reprezentujmy jakiś poziom. Jeżeli Pan X Y - w 90 % procentach swoich wrzuttek na czat czy forum pluje się na wszystko i wszystkich, a moderator mu wtóruje. Co więcej większość z operatorów wcale nie podwyższa poziomu, a często i obniża t oz czym do czego? Może warto zrobić kanał bluzgi gdzie nastolatkowie z kipiącą krwią mogą dać upust swoim emocjom. A ten ogólny kanał - zaszalejmy -> "reprezentacyjny" - niech będzie skromniejszy we wrzutki ale nieco bogatszy w kulturę ?
Temat do dyskusji.
Ps. żadne wyzwiska mnie nie obraziły, zdenerwowało mnie wyrzucenie właśnie mnie.
Pozdrawiam