Cytat:
|
Sorry, ale nie czaję - przelew robiłeś w banku, w okienku? To powinieneś mieć polecenie przelewu (odcinek dla Ciebie). Wypełniałeś je? To powinieneś dostać przy dokonywaniu przelewu kopię dla Ciebie z poświadczeniem dokonania przelewu. A co do informacji ile kasy w danym dniu na koncie, to wystarczy poprosić o wyciąg ze stanu konta z interesującego Cię miesiąca, tam będą wszystkie operacje wykonane w tym okresie. Swoją drogą, to czemu nie korzystasz z pekao24? przelew robisz wtedy sam z domu i masz dostęp do wszystkich informacji o swoim koncie i swojej kasie. Jakbyś miał jakieś pytania to pisz na priv
|
Sprawa nie dotyczy mnie tylko siostry.
Nie uściśliłem do końca w pierwszym poście. Napisałem, że przelew internetowy, oczywiście chodzi o pekao24. Nie był to przelew w banku tylko przez internet.
Jeszcze raz napiszę bo chyba się nie rozumiemy. Przelew poszedł. Kasa nie dotarła. W historii konta nie widnieje żadna operacja związana z tamtym przelewem. W banku (rozmowa przez tel) twierdzą, że oni też nie mają w historii żadnego potwierdzenia, że przelew był wykonywany. I mówią, że w tej sytuacji nie mogą nic zrobić.
Ok, z tym wyciągiem to jest jakaś myśl. Dzięki.
Jakby ktoś jeszcze miał jakiś pomysł albo wiedzę co zrobić to proszę o pomoc.