Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2013, 10:09
A Kaczyński to jakiś Bóg żeby komuś dawał szanse? Co on za mordę trzyma wszystkich Polaków, polityków, którzy są po prawej stronie? Śmiesznie brzmią twoje słowa w kontekście człowieka, który jako przedstawiciel największej partii opozycyjnej, którego partia i on sam przegrywają wybory za wyborami miałby rozdawać karty i być jakimś wielkim przywódcą.
Oczywiście na tych wszystkich Wiplerów, Poncyljuszów czy z drugiej strony Gowinów itp to leje ciepłym moczem bo najpierw siedzą w partiach w jakich siedzą - wiedzą jak tam wygląda rzeczywistość - a później jak sami dostają prztyczek w nos to uciekają i chcą nowe frakcje budować. Ja na wszystkich takich uciekinierów od A do Zet, włącznie z Zawiszą (chociaż do takich ludzi, którzy z wielkiej polityki znikają na jakiś czas ale dalej działają i od zera pną się w górę mam jakieś tam cząstki zrozumienia) leję ciepłym moczem z jednego prostego powodu. "Ale to już było...", były już partię, które się nazywały X póżniej ktoś z tych partii odchodził, tworzył partię Y, zbierał część ludzi z partii X, tworzył nową nadzieję, przejmował rządy, później z tej partii Y kolejne osoby wychodziły, tworzyły partię Z itp i nic to nie zmieniło. System dalej trwa, postkomuchy rządzą, dziwnym trafem ciągle te same ryje przy korycie się utrzymują.
Ich wszystkich trzeba wyjebać, tak samo jak wyjebać trzeba Kaczyńskiego czy inne PSLe bo oni nic nie zmieniają. Są, trwaja w tym systemie, niby walczą ale im ta walka nie wychodzi (może to nie do końca ich wina bo jeśli są prawdziwą opozycją to komuchy szponcą żeby ta opozycja nie rządziła - no ale skoro więc sa opozycją nieskuteczną nie potrafiącą się przebić to niech sobie dadzą spokój. Z drugiej strony jak przychodzi co do czego to działają na niekorzyść Polski, często dostarczają tematów zastępczych mediom, zajmują się papką zamiast ważnymi sprawami (dlaczego PiS zamiast uświadamiać ludzi, że UE = ZSRR to cicho siedzi, akceptuje ten burdel i jeszcze jak jakieś ochłapy dostajemy z Funduszy Unijnych to się cieszą z tego?).
I co do PiSu i tych wszystkich Poncyljuszów i Wiplerów. Tak jak już było wiele razy mówione. piS to jest partia jednego człowieka. I to też jest problem. Braknie Kaczyńskiego i kto tam będzie brylował? Tam są same słabe osobowości. Kto to wszystko miałby trzymać na wodzy, Hoffman? Kaczyński odejdzie to się PiS rozpadnie na 20 mniejszych partii...
PS Wyraziłem swoje zdanie tak dla ogółu forumowiczów. proszę drozd żebys mi nie odpowiadał, mimo, że się posłużyłem cytatem z twojej wypowiedzi, ponieważ nie chce mi się czytać tego twojego .......enia. Pozdrawiam
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.