Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2013, 15:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
o widzę podjazdy osobiste , no no , merytoryczna wypowiedz , widzę że rozmawiamy na poziomie ulicy , gratuluje

mam oglądać kolejny raz mecz specjalnie dla ciebie i mówić ci o faktach które i tak cie nie przekonają ? po co , dla jakiej idei ? przestaniesz pisać takie bzdury na forum ? wątpię

ktoś już to pisał na forum , na 17 kontaktów z piłką w tym meczu zanotował 11 strat . 6 celnych podań na cały mecz ? zdajesz sobie sprawą jak bardzo jest to zatrważające ?

ale żeby nie było że szukam łatwej wymówki, z samego skrótu , bardzo proszę

http://ekstraklasa.tv/walczyli-do-up...ot,351207.html

0:15 pressing Boguskiego na zawodniku 27 . 2 metry za nim a nawet nie chce mu się doskoczyć do piłki
0:43 wiatr powala Boguskiego . W dodatku podnosi się w tempie żółwia . Tak jak pisałem wcześniej . Piłka nożna to sport kontaktowy i nie można przy każdym dotknięciu przeciwnika kłaść się jak długi na miękkich nogach . Do ciebie to niestety nie dociera.
2:05 kolejny raz przykład pressingu tuż przed polem karnym , gdzie spokojnie pozwala rywalom na rozgrywanie piłki i oddanie strzału , jak zawsze zachowując przy tym odpowiedni 'dystans ' do rywala. Dobrze że mamy Miśkiewicza w formie.

jeśli sądzisz że nie znajdzie się 10 fatalnych zachowań Boguskiego w trakcie meczu to dopiero śmiech na sali
0:15 Jaki pressing? Przodem do własnej bramki, na 18 metrze? Gdyby sie do niego zbliżył na 90 procent byłby faul i miałbyś okazję jechać po nim jak po Chavezie. Jeżeli to jest błąd kompromitujący to obiektywny jesteś pięknie.

0:43 Branie jako dowód ordynarnie pociętego skrótu to już szczyt bezczelności. Jako kibic Wisły może mi wyjaśnisz brak ciągłości filmu około 43 sekundy? Nie zastanawiałeś się, bo manipulacja pasuje do Twojej teorii. A na tym wyciętym fragmencie dokładnie widać że koleś z Pogoni nie interesuje się piłką tylko wycięciem Boguskiego próbującego rozpocząć kontrę. Faul i żółta jak nic. Ale Tacy jak ty wolą manipulować i bredzić coś o wietrze.

2:05 A co miał pokryć dwóch na raz? Poszedł do bocznego ten odegrał do środka i drugi strzelił. Taka jest piłka.

Jeżeli swoją ocenę gry Boguskiego opierasz na powyższych i im podobnych fatalnych błędach to szkoda gadać. Mówisz coś o dziesięciu a jednego nie potrafisz wskazać i nie ma się tu z czego śmiać.

ps. wrzucasz jakiś oderwany od meritum filmik więc się pytam co było powodem, dlaczego odbierasz to osobiście? Wszak nie napisałem, że kolekcjonujesz psie kupy znalezione w piaskownicy. Choć ewidentnie sobie na podobne teksty zapracowałeś.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.09.2013 o godz. 15:47.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując