aNouc napisał(a):

A może prezentują inny poziom jak choćby w meczu z Lechem tylko od czasu do czasu przytrafi im się gorszy mecz? Sam Głowacki powiedział, że zagrali najsłabszy mecz.
Teraz teoria nr. 10 pt "Lech był słaby, Wisła chuja grała" 
Zajebista Legia już ma 2 przegrane i cudem wyrwala 3 pkt z Cracovią.. nie wiem czego niektórzy oczekują, wyniku 4:0 z solidnym zespołem jakim jest Pogoń i to grająca u siebie... pocieszające jest to, że Wdowczyk powiedział, że jego drużyna rozegrała najlepsze spotkanie, a Wisła rozegrała najsłabsze.. wieć jeśli przy tak słabej dyspozycji potrafimy wywiezc remis z Pogonią, która rozegrała swój najlepszy mecz to jest bardzo dobrze
|
.......enie o szopenie.
JA wam powiem jaki prezentujemy poziom. Prezentujemy poziom ligowy, taki sam jaki prezentuje 15 pozostałych drużyn w naszej ekstrakupie.
O wyniku spotkania decydują: dyspozycja dnia, błędy przeciwnika, pomyłki sędziego lub czysty przypadek
. Za pięć kolejek Zagłębie może być na pudle a solidna Pogoń czerwoną latarnią, ligowa tabela odwrócona do góry nogami nie będzie dla nikogo żadną niespodzianką.
A pierdy trenerów nie brał bym na serio. Oni zawsze rozgrywają dobre zawody, dziękują za walkę zawodnikom, chwalą za realizację założeń taktycznych, mają więcej klarownych sytuacjii...
a na to co się stało że się zesrało, wpływu nie mieli.
Zremisować najlepsze spotkanie z drużyną która rozegrała najgorsze spotkanie....hmmm frajerstwo! A debil Wdowczyk jeszcze zadowolony.