|
Szkoda, ze weszlo nie zrobilo Boguskiego na celownik. Ja tam widzialem duzo jego celnych podan, w tym do przodu, więc nie wiem na co narzekacie. Mały 1 połowa tragedia, pozniej sie rozkręcił i umiał dośrodkować czy minąć rywali. Brożek cieniutko niestety tym razem i to pewnie tego wina, choc i duzy minus za srodek pola gdzie Chrapek miał słabszy dzien (a wydaje się, że sie rozwija niesamowicie), a Nalepa, no coz, w niczym nie brylował. To że mu wyszedł mecz w PP z rywalem niskiej polki, to tak jak grał w Termalice. na razie chyba nie powinien byc ustawiany w podstawie jako ten co ma trzymac srodek pola. Ostoja fajnie zaczął po wejściu, pozniej zgasł. Fajnie, że Jova odnalazł sie na ŚO, ale pamiętam, że i początek na PO miał dobry u nas... i fajnie dosrodkowywal, dryblował nawet. Bunoza tez slabszy mecz, ogolnie chyba Pogon jednak zagrała bardzo dobrze i trzeba sie cieszyc z punktu, a raczej pół. Smuda - jak zwykle, zmiany za pozno.
of course pozycja Boguskiego to na pewno nie bok pomocy, sorry dżony. podwieszony lub napastnik, nie ma innego wyjścia. schodząc do środka najczęściej go widziałem, ale moze za bardzo go bronie, nie wiem czemu. gdyby z jego umiejetnosciami (BO MA!) miał też zadziornosc... no coz, Jirsaka tez mielismy i wiadomo - bezpłciowość, mimo dobrej techniki uzytkowej. tylko pewnie na treningach. a tak Boguś sie najlepiej nadaje na takiego ktorego nie widac 90 minut i w jednej akcji klepnie swietną piłe do kogos lub sam i sie odnajdzie.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 01.09.2013 o godz. 11:06.
|