milosz napisał(a):

Tak gigant , zwłaszcza Sobolewski !?! , Pareiko też niby pokazał brak ambicji w meczu z Legią po czerwonej kartce, oj łatwo pisać niektórym podobne nonsensy, zbyt łatwo..
Prawda jest prozaiczna, jak piłkarze walczą o coś przy lepszym trenerze to dają więcej, jak grają o nic, im sie nie płaci, a trenerzy są na poziomie Kulawika czy bufonowatego Probierza, to ich wartość sportowa zawsze spada .
|
Aleś sie przypie.rdolił do jednego nazwiska. Zreszta i tak pewnie nie ogarniesz o co mi chodzi, ale dopiszę by było jasne.
Dopisałem co odeszło i co przyszło, nie personalizując ani nie utożsamiając tego z wymienionymi piłkarzami.
Do postu powyzej.
Dzieki Smudzie odszedł tez minimalizm, co tyczy sie również
obecnych piłkarzy, minimalizm bo czy się stoi czy się lezy itd... i chciwość, bo teraz zarobić mozna tylko na boisku. Ty wpier.dalasz Sobolewskiego, Stjepanovica czy Burdenskiego. Mnie nie chodzi o zadne nazwisko,
żadne.Teraz rozumiesz czy przeliterować Ci to na pw?
Dobra odpuszczam, nie ma sensu. To jakby głuchy ze ślepym rozmawiali o kolorach. Dalszego czytania ze zrozumieniem zyczę.