shaggy napisał(a):

Wywiady z tym gościem czytać uwielbiam. Goguś Leśnodorski (Mr. Włochata Klata) kibiców klubu spod znaku nauki jazdy ma chyba za debili. Oto kilka cytatów już po historycznym dwumeczu ze Steua:
1. O Helio Pinto:
"Zaskoczę was, ale Helio Pinto nie był sprowadzany z myślą o Lidze Mistrzów, a m.in. po to, żeby Dominik Furman zrobił krok do przodu, miał się od kogo uczyć."
2. O tym jakim to jest cudownym menadżerem, piłkarze lgną do niego jak do magnesu
"Ale mam wrażenie, że nie ma dziś w Legii piłkarza, który chciałby odejść. Jak przychodziłem do klubu, wszyscy się modlili, żeby wyjechać jak najszybciej. Teraz myślą, że w tej Legii mogą coś jeszcze zrobić."
3. O nowoczesnej taktyce
"DZIENNIKARZ: Gra opiera się na szarży Dwaliszwilego, Koseckiego, a nie wypracowanych schematach. Poważne drużyny tak nie grają. BOGUSŁAW LEŚNODORSKI: Schematami w zeszłym sezonie grał Lech, obserwowałem to z uznaniem. Ale na świecie już tak się nie gra. "
4. W Legii kupili wagę - ta wiadomość przykryłaby nawet konklawe gdyby odbywało się w tej chwili
"Mamy bardzo dużo potrzeb, które nie są związane z transferami i w ogóle kwestiami sportowymi. Dam przykład: porządna waga, która mierzy poziom nawodnienia i pokazuje inne czynniki, kosztuje 100 tysięcy złotych. W Polsce nikt takie nie miał, a my ją kupiliśmy"
Skoro prezio wypowiada takie dyrdymały czy można się dziwić że taki Furman twierdzi ze byli lepsi od Steauy a Wawrzyniak że gdyby mieli wiecej czasu to by strzekli 3 bramke. Czemu tym biednym chłopcom nikt nie powiedział że mecz trwa 90 minut
|
Panowie gdyby takie dyrdymały opowiadał Smuda Wesz(L)o by go szarpało i rozbijało każde słowo na czynniki pierwsze. Ale Stanowski jak wiekszosc warszawskich dziennikarzy obecnie jest na sznureczku prezesa Legii bo to sie im opłaca
Świetnie ktoś napisał, że zatrudnienie Pinto za 350 tys jao nauczyciela to mistrzostwo swiata.
Tylko czekac jak Goguś zatrudni jeszcze nauczycieli dla Kucharczyka Żyry Dwaliszwilego i Vrdoljaka bo oni tez cos niedomagaja