dynek.pl napisał(a):

Jestem Polakiem wiec nie potrafilbym kibicowac jakims Rumunom ale z awansu Legii tez nie potrafilbym sie sie cieszyc.
Jednak byloby przykro, ze to nie Wisla jako pierwsza polska druzyna po tylu latach wchodzi do bram pilkarskiego raju(...)
|
Podbiję - mam takie samo zdanie.
Nie kibicowałem Rumunom jak i nie oglądałem też ani jednego meczu L. Tak mam że nie interesuje mnie ta drużyna i jej sukcesy, większe czy mniejsze.
Co do całości - zwyczajnie Legii i Leśnodorskiemu ten awans się nie należał. Przynajmniej jeszcze nie teraz. I nie chodzi mi tutaj o kwestie sportowe które zweryfikowało boisko.
Natomiast bezsprzecznie, z roku na rokPolski zespół jest coraz bliżej LM. Kwestia czasu a któraś drużyna tam wejdzie. Trzeba powoli oswajać się z tą myślą.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA