|
Ja się absolutnie nie podniecam .Uważam że wszystko co ugramy to tylko na plus bo przed sezonem wyglądało że czeka nas pierwsza liga . A tu wygląda że nie tylko nie grozi nam spadek to wreszcie Wisłę ogląda się z przyjemnością .Ale nie mam wątpliwości że przyjdzie też jakiś kryzys i pewnie seria porażek . Uważam że to normalne ale az się boję pomyślec co się wtedy będzie działo skoro teraz są ludzie którzy dalej narzekają .
bo Smuda dał aż nadto powodów by w niego nie wierzyć
A jakie ? Ale tak serio pytam . Nie interesują mnie slogany powtarzane za TVN tylko takie merytoryczne potwierdzonone jakimś namacalnymi dowodami fakty . Bo moim zdaniem wszędzie gdzie Smuda był trenerem dawał gwarancje przyzoitego poziomu . Widzew rewelacja , Wisła rewelacja , Lech bardzo dobrze , Legia ...tak sobie ale to specyficzny klub , Zagłębie bardzo dobrze ....reprezentacja mimo tych wszystkich pomyj które na niego wylano grała dwa razy lepiej niż za kadencji Waldka . Smuda potrafi złożyć drużyne i ma świetną reke do zawodników . To on stworzyła najlepszą Wisłę w historii z która Kasperczak odnosił potem sukcesy i która zjabał swoimi "super" transferami . Smuda mówi że on potrafi poznać piłkarza po tym jak się porusza albo jak wchodzi po schodach i nie potrzebuje do tego laptopa ......i dla mie to zaleta nie wada .
|