|
Tak dziś wszyscy powinnismy byc legionistami. Zasiąść przed tv w koszulce Legii , popijac piwko królewskie ( dla ambitniejszych kibiców polecam ciasteczka z cukierni bliklego , nawet w krk możecie sobie kupic warszawskie ciasteczka ) i potem możemy zazwyc GTS GTS bo Wisełka k....a jest.
A teraz na poważnie Ci co dziś kibicuja Legi to maja tyle z Wisła wspólnego co ja z Chinami. Jak mozna kibicować jednemu z najwiekszych wrogów ? Co niby Wiśle to da ? Tyle ze Legia bedzie mocniejsza brawo dla wszystkich ! Jakby Cracovia grała o LM tez byście sciskali dupę za zydkow ze to dla dobra polskiej piłki ? Żałośni jesteście . Przypomnijcie sobie jak legiunia sciskala za nad kciuki w meczu z PAO albo Apoelem. Ba pamietam odleglejsze czasy jak po 1 meczu z Realem ( naszym o LM gdzie Morientes strzelił gole) koszulka tego tez piłkarza była prze popularna w W-wie , sam na wakacjach nad morzem widziałem pełno warszawiaczkow ubranych w koszulkę Hiszpani z nazwiskiem Morientesa . Wam już sie popier...lo w głowach. Wróg jest wrogiem i tyle . Życzyć powodzenia to mogę Lechi czy Slaskowi w pucharach . Ale to samo było ze słynna Borussia jak bili sie finał LM. Publiczne spuszczanie sie nad niemiecka drużyna ( której nazwa jak przetłumaczysz na Polski znaczy Prusy) bo grało tam 3 Polaków tylko co to za związek z czym miało to nie wiem . Ruskim tez pokibicujmy np taki Terek Grozny tez gra paru Polaków . Mózgi co niektórym już dawno wypralo . A najwieksza żenada ze na forum Wisły atakuje sie ludzi którzy dziś mówią ze maja w dupie Legie . Pseudo legionisci to kupcie sobie karnecik na legiunie i dołączenie to slawatnej paki z grodu kraka.
|