Wyświetl pojedynczy post
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2013, 13:11
EL'Kabat masz rację Małecki wygląda o niebo lepiej fizycznie , ale te jego podania w kilku ciekawych sytuacjach -tragiczne.Najsłabiej wygladały skrzydła . Sarki potrzebuje mocnej kawy zeby się obudzic albo pare amper pod zebra bo gra jakby byl w letargu. Szybkość i umiejętności ma tylko zupelnie tego nie pokazuje w meczu (poza jedną sytuacja I klepką z Chrapkiem gdzie mogło I powinno być 3:0).
Ogólnie drużyna gra szybką ,prostą piłkę na ktorą patrzy się wyśmienicie i co najważniejsze jest skuteczna.
Obrona a w szczególności boki obrony to absolutna klasa i top naszej ligi (w tym miejscu muszę posypać głowę popiołem i przeprosić Burligę, myślałem że nic z niego nie będzie a tu dla mnie gracz meczu).
Stjepanovica bym nie skreślał co prawda kilka razy sie spóźnił z interwencją i musiał faulować ale pracuje mocno cały czas.
Mecz świetny ,Amica powinna sie cieszyć ze przegrała tylko dwoma bramkami.
Dodałbym tylko świetna pracę sędziego , ktory popełnił mozliwe tylko jeden błąd bo Bunoza chyba faulował (ale muszę zobaczyc powtórkę w L+Ekstra), dawał grać zrobiło się troche "angielsko" i też dzieki niemu to spotkanie oglądało się bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując