wislacki napisał(a):

I jak, koledzy zadowoleni? Zrobiłeś na nich wrażenie? Koledze z Azji zdjęcia się udały? Mają Cię teraz pewnie za wielkiego huligana, a o to przecież Ci chodziło...
Co takiemu siedzi w głowie, żeby idąc z kimś na pierwszy mecz przyprowadzać go na młyn? Ja kumplowi, który coś tam jest ogarnięty, ale nie zna śpiewnika, każę iść na narożnik żeby się uczył, a ten zaprasza stado Hiszpanów Szkoda, że nikt Ci dobitniej nie wytłumaczył kto powinien pojawiać się u nas na młynie. Nie ma tu znaczenia na ilu meczach byłeś
E: A już Hiszpanie, szczególnie w kwestii ostatnich wydarzeń, to nieporozumienie o.O
|
Napstrykał trylion zdjęć. Cały czas robił zdjęcia, tak samo jak mnie ciągle ktoś tam upominał. Ironia jakby ktoś nie zczaił. No i jestem teraz wielkim 'hoolsem' i mam 13 lat więc mi to imponuje.
Widzisz ja ich nie przyprowadziłem bez żadnej wiedzy na sektor, tylko tydzień dzień w dzień uczyłem ich dopingu i cały mecz dopingowali. Dlatego też staliśmy na bocznym sektorze i co zabawne chłopaki dopingowali głośniej niż stojący obok mnie Polacy.
A i dla Twojej informacji nie było z nami żadnego hiszpana, czy hiszpańsko-języcznego (nie wiem może była tam jakaś inna grupa, bo odnosze takie wrażenie) i śmieszy mnie jak na młynie pojawiają się transparenty Kosovo je Srbija, ale jak przyjdzie Serb to powinień wyp***ć.