Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2013, 23:48
South napisał(a):Wyświetl post
a Burliga to jeżdził i jeździł na dupie ,a skad on się wziął w tym polu karnym,to ja na prawde nie wiem ..dobra gra nie spodziewałem się takiej po nim
Odebrał piłkę we własnym polu karnym i zamiast wywalić na pałę, podniósł głowę i zainicjował akcję której skuteczne wykończenie w polu karnym przeciwnika uniemożliwił mu pyr brutalnym faulem. Sytuacja rzadkiej urody.

Najlepsi : Miśiewicz, Głowa, Chrapek, Garguła, Brożek.

Bramkarz złapał dzisiaj piłkę którą 90% bramkarzy wpuszcza, nie mówiąc o brawurowych interwencjach na przedpolu zdecydowanie pozwolił reszcie nabrać pewności i oby sam jej nabrał bo to pozwoli mu lepiej bronić. Głowa już teraz powinien mieć wykłady w grupach młodzieżowych, a pewnie i w sztabie Fornalika. Chrapek poczuł sie pewniej i przesadza, gdyby dograł prostszą piłkę do Burligi ... Garguła jak młody źrebak Bo jak można tak zwajhować. Brożek strzelił pewnie karnego pewnie nie było łatwo.

Słabi: Sarki widać, że oprócz szybkości i uderzenia/wrzutki mizeria ... Smuada go nauczy.

Lech był momentami bez sztycha. Kogo mamy się w naszej lidze bać? Tylko samych siebie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując