Wyświetl pojedynczy post
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2013, 11:18
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Wywiad z Dolhą po rumuńsku:

wis.la/kwfh4

Mógłby ktoś przetłumaczyc?
Jasne, że tak. Oto w pełni profesjonalne tłumaczenie znanej międzynarodowej korporacji:

Cytat:
Bramkarz, który grał w Wiśle i Lecha Poznań będą Polacy supportera wieczorem.

- Ema, ewoluowały dwa sezony w Polsce, gdyż nie jest piłka nożna?
- Nie pamiętam tak dobrze, to było dawno grałem w Polsce. Co mogę powiedzieć, to to, że mój rekord to pozytywne prawo, zrobiłem remis 1:1, a ja ich pokonać dwukrotnie Wisła i Lech, 3-1 i 1-0, choć. Polacy mają dobrą piłkę, szczególnie w oparciu o życie, dał ziemię i trzymać się niczego wygrać.

- Jakie prawa mają styl gry?
- Są one zawsze nietypowe w porównaniu do pozostałej części zespołu, który jest oparty na nemţeşte potęga.Legia oparła się bardziej na technice. Czy hiszpański obrońca Inaki Astiz, grając na nich w 2007 roku i jest to rodzaj Pique, tj. podać piłkę, potoczyły się, nie pozbyć huczy. Mają dobry pomocnik, Radovic, był mecz. Teraz widziałem, że zostały wzmocnione i atakuje Ligę Mistrzów.

- Jak myślisz, kto pójdzie na, gwiazda lub prawem?
- Gdyby to był mecz z fanów wyszedł rzezi i Polacy z pewnością zakwalifikować! Pomyśl, że są one pakowane stadiony w prawie każdej grze, a choreografia i jak żyć, że jest jak gra Dinamo - Steaua nas.

- Ale kto będzie cię trzymać?
- Podoba mi się, że bardzo dużo bieli. Szczególnie dopasowane czerwony i czarny teraz. Ale w tej grze będę zorientowany bieli w połączeniu z zielonym.
Tekst i o filozofii ("Polacy mają dobrą piłkę, szczególnie w oparciu o życie"), chyba coś o tańcu ("a choreografia i jak żyć, że jest jak gra Dinamo - Steaua nas") a na końcu jest też fragment o malarstwie i kolorach.

Edytka: Jednak ten ostatni fragment to ewidentnie o narkotykach.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 25.08.2013 o godz. 11:21.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując