|
Witam.
Klika słów zarówno dla osób piszących na forum jak i osób z banowanych.
Czy wy naprawdę liczycie na to, że po zbanowaniu wam konta założycie nowe konto?
Fakt, faktem czasem się zdarza, że taka osoba jest przepuszczana w akceptacji ale są to naprawdę pojedyncze przypadki. Nie będę tutaj wymieniał userów, którzy już postanowili założyć drugie konto licząc na to, że może się uda. Przykro mi ale się nie udało.
Ostatnie bany zostały wystawione za sianie fermentu w wiadomej sprawie i nadużywanie dobrej woli moderatorów tego forum.
Bany są stopniowo krótkie dla ostrzeżenia, że takie rzeczy w przyszłości nie będą tolerowane!
Komuś się nie podoba, opcji jest kilka:
- po skończonym banie więcej nie wchodzi się na forum,
- wraca się i dostosowuje się do zasad tutaj panujących!
- wraca i w tym dziale pisze swoje ''ale'' i zastrzeżenia.
Komuś nie pasuje jakiś moderator to również zapraszam tutaj, napisać posta, zdobyć poparcie za odwołaniem i dziękuje.
Na PRIV nie odpowiadam NIKOMU odnośnie banów - ''dlaczego taki długi'', ''dlaczego w ogóle ja go dostałem'', '' ja nic nie zrobiłem''.
------------
Narzekacie na poziom forum, na wysp pokemonów a wczoraj większość z Was dała prawdziwy popis kumatości! Jeden mądrzejszy od drugiego, zaraz się okazało, że 3/4 osób był w Hiszpanii i jest upoważnione do siania propagandy rodem z kibice.net czy facebook'wych profili, gdzie wypowiadają się dzieci z gimnazjum.
Nikt z nas nie siedzi na forum 24 godziny na dobę, więc pisanie na Shoutboxie - o zbanowanie kogoś to lekko mija się z celem, jest odpowiedni temat ku temu. Chcecie lepszej organizacji pomóżcie nam!
---------------
Kolejna sprawa - obecność na forum kibiców innych drużyn nie będących zgodami Wisły Kraków.
W moim odczuciu osoby takie mogą tu przebywać pod warunkiem, że nie łamią one regulaminu forum Kibiców Wisły Kraków i nie szerzą propagandy związanej ze swoim klubem. Ich komentarze mają być rzeczowe i odnoszące się tylko i wyłącznie do danej sprawy. Ich posty od tej pory będą bardziej rygorystycznie moderowane. Każda prowokacja z ich strony będzie się równała się z banem!
Jesteście w gościach i tu obowiązują zasady forum Wisły Kraków a nie innego polskiego klubu!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|