Wyświetl pojedynczy post
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2013, 14:11
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Kilka stron temu napisalem, ze proby powiazania wszystkiego z Zydami to logika z lat '20 i '30 ubieglego wieku. Organizacje, badz tez grupy,przez niektorych okreslane jako Semickie, niewiele obecnie maja z tym wspolnego. Inna sprawa ze oddawanie majatku pozydowskiego jakims hieno-prawnikom z Nowego Jorku uzurpujacym sobie prawa do niego jest niezbyt przemyslana i w mojej opini tu nie chodzi o przypodobanie sie Izraelowi tylko ktos po prostu sprytnie dokrecil sobie kurek do tej wielkiej rury ktora wyprowadzane sa pieniadze z kraju. Bardzo podobny mechanizm, choc na mniejsza skale moglismy zaobserwowac podczas prac tzw komisji majatkowej kiedy to grunty i nieruchomosci oddawane kosciolowi bardzo szybko znajdowaly nabywcow, po bardzo atrakcyjnych cenach. Za tym i wieloma innymi przekretami bardzo prawdopodobnie stal tzw oddzial "Y".
pełna zgoda.
"Pod rozwagę" pisałem bo gdzieś tam śmignęło mi przed oczyma "Kaczyński prawdopodobnie żyd". A niech sobie będzie nawet haitańcem z pochodzenia, ważne czyj realizuje interes.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce