Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2013, 07:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Jaki Ty jesteś dziecinny... Nie trzeba być - jak to określiłeś - "cipą", wystarczy być profesjonalistą. Sobolewski zawsze nim u nas był.

Co do tego czy Radek musiał grać - to tylko Twoje domysły.
Powiedz mi dorosły kolego czy kiedy zwalniał/przyglądał się z pozycji kapitana zwolnieniu Probierza to też był profesjonalistą? Była akcja przeprowadzona profesjonalnie czy nie?

A nagła rozmowność Radka po opuszczeniu Wisły a przed pożegnaniem odnośnie wspaniałej ciężkiej pracy i dyscypliny u Nawałki której mu w Wiśle brakowało choć jako kapitan przez lata o tym nie wspomniał ani słowem a kto miał to zrobić jak nie kapitan? To też profesjonalizm?

Zejdź na ziemię i zrozum że nikt nie jest krystalicznie czysty i bez skazy. Każdy na wady, każdy zachowuje się czasami... nie profesjonalnie. Różnica miedzy nami polega na tym że ja to rozumiem i nie wpływa to na mój odbiór kogoś jako całości, a ty idealizujesz, upiększasz i się denerwujesz jak ktoś coś skrytykuje.

100% szacunku dla Sobola za całość w Wiśle.

Tyle ode mnie. Na budowanie pomników modły, i walkę w jego imieniu chyba musi liczyć na Ciebie.

Wiem to dziecinne. Chyba nic z tym nie zrobię.

P.S. o niemcu wczoraj myślałem sobie i skoro piszesz że to wiadro nie widzę powodu ci nie wierzyć. W takim układzie widzę tylko jedne rozwiązanie. Nie żaden wał finansowy bo ile on tam zarabia? Ułamek pensji Smudy. Raczej pokazuje to jak Franek był zesrany przychodząc do nas że wpuścił syna kolegi do szatni jako ucho. Pomylił się, szatnia zareagowała pozitiwnie i ucho sezonie odejdzie a Franek chłopaków przeprosi (dobra to akurat miejsca nie będzie miało A powinno)
Odpowiedz cytując