Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2013, 21:40
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co pamiętają gimby, ale pewnie wiedzą o Tacie tyle co w wikipedii wyczytają i podniecają się statystykami Kałużnego tak jak Ty. Ja dobrze pamiętam jego ostatnią rundę w Wiśle na pół gwizdka i wymuszenie transferu do Bundesligi. Jeżeli uważasz, że pozorowanie gry w Wiśle, by nie dostać kontuzji (?) jest ok, to nie mamy o czym razem pisać.

Iwan : brązowy medalista mistrzostw świata z 1982 r., w Wiśle 10 sezonów gry, 198 spotkań, 69 bramek.

Kałużny: kompromitacja na MŚ2002, w Wiśle 3 sezony, 82 mecze, 17 bramek, z czego ostatni sezon to tzw "Stojanow" i olewka. Faktycznie, legenda klubu.

Nie plotki, a świadkowie "mówiły", a sprawa oparła się nawet o sąd. No, ale skąd możesz o tym wiedzieć "ekspercie" od " żałosnych i bez pojęcia bzdur", skoro w 1998 r. to pewnie jeszcze z nocnikiem pod kredens wjeżdżałeś. Bez odbioru.
Po pierwsze: miałem na myśli Iwana z epoki Korei 2002 a nie Andrzeja.... poza tym nie wiem kto tu porównywał Kałużnego do naszego Iwana....

po drugie: kiedy Ty wchodziłeś na stojąco pod szafę to ja przybijałem pionę z Radkiem po każdym meczu jak wracał do swojego lokum

mały dowód z dedykacją:

http://img33.imageshack.us/img33/1804/euix.jpg

W 1998roku na koncie miałem więcej livów niż 90% tego forum obecnie.... także wisz....

Ostatnia runda nie była wspaniała, widać było że się lekko oszczędzał kiedy klub kołował mu kontrakt... ale i tak był mocnym ogniwem.

Tak więc chłopcy ( do serka też się to tyczy) nie uczcie ojca dzieci robić

PS.
data urodzenia z profilu jest przypadkowa, nie podaje za bardzo na necie swoich prawdziwych danych
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 14.08.2013 o godz. 21:56.

Odpowiedz cytując