Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2013, 15:03
R33 napisał(a):Wyświetl post
Odkąd Adidas wszedł były po 250 zł. (napisałem, że z roku na rok bo myśląłem, że te Isze były po 230 - jednak się myliłem, tak więc mój błąd).

A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny.
odbije pileczke, a co to ma do rzeczy ze w WWa sa lepsze zarobki co to ma do rzeczy że Londynie zarobki są lepsze niż w WWa, co to ma do rzeczy że w Oslo zarobki są lepsze niż w londynie
myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle.
Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia

Wertian napisał(a):Wyświetl post
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
Wszystko tak się kształtuje. idziesz do sklepu po makaron czy pepsi w angli i płacisz praktycznie tyle samo co u siebie na osiedlu. takie koncerny mają w dupie. chcesz mieć koszulke? płać! a skąd weżmiesz kase to juz twój problem
Ostatnio edytowane przez wiertar : 13.08.2013 o godz. 15:05.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując