R33 napisał(a):

Odkąd Adidas wszedł były po 250 zł. (napisałem, że z roku na rok bo myśląłem, że te Isze były po 230 - jednak się myliłem, tak więc mój błąd).
A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny.
|
odbije pileczke, a co to ma do rzeczy ze w WWa sa lepsze zarobki

co to ma do rzeczy że Londynie zarobki są lepsze niż w WWa, co to ma do rzeczy że w Oslo zarobki są lepsze niż w londynie

myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle.
Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia
Wertian napisał(a):

|
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
|
Wszystko tak się kształtuje. idziesz do sklepu po makaron czy pepsi w angli i płacisz praktycznie tyle samo co u siebie na osiedlu. takie koncerny mają w dupie. chcesz mieć koszulke? płać! a skąd weżmiesz kase to juz twój problem