Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2013, 21:42
TonyWiślak napisał(a):Wyświetl post
Jaki samochód polecacie do 15 tys złotych ?Chodzi mi o samochód ,który bedzie niezawodny i mało palił.Zaznaczam ,że to będzie moje pierwsze auto ,bo dopiero co zrobiłem prawo jazdy dlatego wygląd też miałby znaczenie Myślałem nad 10 letnim Leonem ,co o tym sądzicie ?
w dobrym stanie technicznym.to jedyna prawidlowa odpowiedź.w tych pieniądzach kupisz oczywiście tylko używany i na dodatek majacy wiecej niz dwa lata.dlatego mniej ważna jest marka samochodu a bardziej istotne to czy miał wypadek,jaki przebieg,kto nim jeździł itd.czyli historia samochodu.najlepiej popytaj wsród znajomych czy nei chca sie czegoś pozbyć ale oczywiscie wśród takich którym możesz zaufać.
ze swojego doświadczenia mogę ci podpowiedzieć,ze ja często kupowałem używki u dealerów.oczywiście przepłacałem w stosunku do cen rynkowych o parę tyś ale przynajmneij później nie dokładałem do samochodów.a co do konkretnej marki to zastanowiłbym sie nad np puntem.bardzo dobre autko,marka fiata jest na rynku slabo postrzegana stąd niskie ceny i na dodatek bardzo latwo kupic samochód od pierwszego właściciela..najczęściej mało jeżdżony.unikalbym natomiast wszystkich vw i innych audi.za te pieniądze łatwo o minę.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując