Wyświetl pojedynczy post
zxcv1906zxcv
Junior Member

Od: 03.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2013, 07:58
Mi się gra Wisły podobała. Od wielu miesięcy nie byłem taki zadowolony z postawy Wiślaków. Gdyby nie idiotyczny!!!!!! faul Chaveza byłyby 3 punkty .Miśkiewicz też swoje zawinił ... widać walkę i zaangażowanie. Generalnie Brożek pokazuje, że będzie z niego pożytek, kilka klepek z jego udziałem palce lizać.

Oprócz tego Bunoza prawie jak profesor (dawno tak nie zagrał), Głowa super, Burliga bez szału, ale walczył i raz ładnie strzelił, Jova -> jakoś nie utkwił mi w pamięci w ogóle, Garguła super i już gumy nie żuje, ale tak na poważnie to bardzo dobry meczu "Guły", Boguś jak zwykle jeździec bez głowy, Ostoja, Chrapek bez szału, ale w środku raczej to my dominowaliśmy, Mały plus za bramkę, ogólnie w miarę udany występ, czasami nie zagrywał do włączającego się Bunozy, Sarki na początku same straty miał jak wszedł, ale finalnie był z niego jakiś pożytek. Chavez nie jest niestety piłkarzem myślącym ... mógł tylko blokować strzał, nie chcę używać mocniejszych słów na jego temat ... bo szkoda mi zwycięstwa.
Ostatnio edytowane przez zxcv1906zxcv : 10.08.2013 o godz. 08:09.
Odpowiedz cytując