Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2013, 07:12
Dariook napisał(a):Wyświetl post
W przyrodzie nic nie ginie. Spłaciliśmy kielce.
A kogo to obchodzi, ze w Kielcach strzelilismy w ostatniej sekundzie spotkania - to nie oznacza, ze mamy tak samo stracic gola w nastepnym spotkaniu.

Jeszcze dwie wypowiedzi Stokowca jedna głupia jak but:

"Walka była receptą na dobry wynik. W momencie kiedy ułożyliśmy swoją grę, to straciliśmy gola. Szanujemy ten punkt i myślę, że remis nie krzywdzi żadnej z drużyn” – dodał.

Jak nie krzywdzi zadnej z druzyn jak jego Jagiellonia nic nie pokazała a My pracowalismy na punkty cały mecz, czasami trenerzy najpierw gadaja a potem mysla - taki jest własnie Stokowiec, i jak tu takiego trenera szanowac

Pokazalismy mu jednak jak bardzo sie mylil mowiac, ze z Wisły zostala juz tylko nazwa i tutaj druga wypowiedz:

Chciałbym odnieść się do cytowanej ostatnio wypowiedzi. Moim zamiarem nigdy nie było zdeprecjonowanie Wisły i nie chcę sztucznie podgrzewać atmosfery. Nie jestem trenerem, który szuka taniej sensacji. Jeżeli ktoś poczuł się obrażony, to pragnę przeprosić” – wyjawił Piotr Stokowiec.

Szkoda tylko, ze bardziej nie dostał po dupie ale bedzie jeszcze w tym sezonie ku temu okazja
Odpowiedz cytując