Wyświetl pojedynczy post
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2013, 15:06
Dla mnie sprawa jest jasna:

Wilk zachowal sie jak ostatnia ciota - jak go Wisla wyciagala z prowincjonalnej Korony jako anonimowego chlopaka to pierdzielil jak to Wisla to wielki klub i wspaniali kibice. Teraz jak jest problem z finansami do ktorego sam po czesci doprowadzil kopiac sie po czole przez ostatnie 2 lata, ucieka jak parszywy szczur. Jak to zrobil Genkov czy Jovanic to sie nawet nie zdziwilem bo to normalni najemnicy - w przypadku Wilka wydawalo sie ze jest inaczej. Teraz sie okazuje ze nas poprostu oszukal i te wszystkie wywiady, rozmowy z kibicami, bicie sie w piers po strzeleniu bramki itp to byl zwyczajny teatrzyk zeby zaskarbic sobie nasza sympatie - zwyczajne klamstwo. Nic tylko przelknac rozczarowanie i zapomniec o czlowieku bo takich jak on w Wielkiej Wisle bylo juz tysiace - przecietniak pilkarsko i jak sie okazuje zwykly leszcz.

Co do Bednarza to o dziwo nie mam pretensji - jak napisal ktos powyzej jak sie nie ma miedzi to i z czego ma zaplacic ? Sprzedac swoje mieszkanie i przelac czarusiowi ? Gdyby kazdy kopacz w naszej ekstraklasie rozwiazywal kontrakt po miesiecznym opoznieniu w wyplatach to bysmy mieli moze 3 zespoly ktore mogly by wystawic 11 zawodnikow do gry. Oczywiscie zawsze mozna sie jakos dogadac ale tutaj woli z obu stron - wystarczy spojrzec na menago czarusia - kolakowski. Dobrze to sobie pokombinowali ze za wolnego zawodnika i on zgarnie jakas premie a i szczur wynegocjuje wyzszy kontrakt.

Nie przepadam za Smuda ani za Bednarzem - ogolnie jestem w....iony na ta cala sytuacje w Wisle teraz ale takie czasy i trzeba zacisnac zeby - myslicie ze tylko czarus mial opoznienia w pensjach ?
Odpowiedz cytując