Wyświetl pojedynczy post
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2013, 19:14
Płaczecie. Tak jest od wiekow. Zaczelo sie od Uche, Kosy, Franka ? Zdrajcy itd no badzmy powazni. Popracował, s.......ił, tyle. A jak nie dostawał kasy to go rozumiem, bo nie liczy sie opinia zakochanych kibicow... bo pilkarz emeryturke ma juz tuz po 30stce i kesz musi miec, a my musimy zapierniczac do 65. a Wilk gdzie by pracowal teraz? w piekarni? oczywiscie kreci nas przywiazanie do klubu, ale rozsadek tez ma swoje granice i Wilk mial podstawy, bo z Wisły NIGDZIE by sie nie wybił, a jesli nawet to nie dano go sprzedać. W koncu pilkarzem wybitnym nie jest, zeby mogl przebierac w ofertach Primery, Premier i tym podobne. Wiec zrozumienie to jedno, sposob odejscia to jedno, a te ciagle gadki o zdrajcach sa juz u nas smieszne jak Bereszynski Lech - Legia, ktory w Lechu byłby nikim i zarabiał 2 koła na miesiac, a poszedł do rywala i raz, ze ma wiecej, dwa ze ma plac. Czasem mysle, ze tacy ludzie sa potrzebni, nie do wywolywania klotni miedzy kibicami tej samej druzyny (a co, brat brata) ale maja tyle samozaparcia, pewnosci siebie i umieja podjac ryzyko, ze pakuja sie w najwieksze bagno! Ale ich bliskie otoczenie ma z nimi dobrze... i ja tam zycze najlepszego Wilkowi. Nam by nic NIC NIC NIC NIC nie dal juz, jedynie szkoda, ze byla szansa zarobic na nim te 200 tysi ojro na poczatku okienka, ale w koncu to nie nasza kasa, nie ? Jak fani realu płaczą że Bale za 120 mln ma przyjsc, no ale to kasa Pereza, nie kibicow. I tak, ja tez płakałem gdy widziałem nasz srodek pola Wilk - Sobol, ktory ani posiadania piłki nie trzymał, a do przodu tragiczne zero było w 29 na 30 kolejek. I bardzo dobrze, ze go juz nie bedzie.
Ostatnio edytowane przez HEDu : 09.08.2013 o godz. 01:41.

Odpowiedz cytując