Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2013, 12:28
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Nie lubie Smudy, ale lepsze takie granie w dziada i bieganie, niż wielkie taktyki bez wyników. Przykro stwierdzić, ale na tą chwilę mając najsłabszy skład Smuda ma lepsze wyniki, niże jego poprzednicy.
Poczekaj jak przyjdzie następca Smudy. To dopiero się będzie działo.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Na dzisiaj... żadną
Smuda to zły wybór. Bedziemy grali w dziada, może nawet wygrywali... na krajowym podwórku,
Jesli załapiemy się kiedyś na pouchary to w pierwszej rundzie eurowp..ol.
A bez pucharów budżet spada o 30%
I spadamy coraz niżej... do poziomu Cracovii, Korony, Podbeskidzia, Widzewa. A moze niżej?
Tego chcesz? Popieraj Franca
Słabi piłkarze, potrzebny dobry trener. Dobrzy piłkarze, słabszy sobie poradzi.

Ja Smudy nie popieram bo dopiero początek sezonu jednak daleki jestem by go karcic czy nawet skreślać za reprezentację lub sposób wysławiania się. Jest trenerem mojej drużyny więc nie pozostaje mi nic innego jak mu kibicować. Jego sukces jest moim sukcesem, porażka jest porażką.

Zaczyna u mnie z białą kartą, niech coś udowodni. Niech zamknie mordy kajdaniarzom z weszło.cwks. Tego mu życzę.
Co do jego taktyki to bóg jeden wie jaka ona jest. Nie przywiązuje do tego zbyt dużej uwagi gdyż wiem że na niewiele tutaj zdał by sieę kunszt nawet samego Guardioli. Brak po prostu egzekutorów i umiejętności. piłkarskich w drużynie. Ciężko coś sobie zakładać i liczyć na powodzenie wiedząc że jest tyle słabych ogniw, że aż tyle rzeczy musi być na tip-top by muzyka zagrała.

Jeszcze wiele sezonów minie nim taktyka będzie kluczem do sukcesu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.08.2013 o godz. 12:43.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując