Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2013, 08:50
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Wam gdyby szef w pracy nie płacił przez 3 miesiące to jeszcze byście go całowali w stopy, prawda?
Nie, zachował bym się jak szmata i pozwał bym pracodawcę do sądu! Miałbym wyjebane na to że dzieki firmie jestem lepszym pracownikiem i w huju bym miał wszystkie piękne chwile które dzieki tej firmie dane mi było przeżyć.
Pewnie bez tej firmy nie byłbym tam gdzie obecnie jestem, mowilem że takiej firmie się nie odmawia gdy przyszła propozycja zatrudnienia ale 3 miesięczna zaległość to na Boga trzy miesiące! Właśnie wybiło minutę po północy, jest podstawa!

Mimo dużej spłaty i lepszych widoków na przyszłość, fajnej kaski na kącie bankowym...byłem mądry , odkładałem jak firma obsypywała bonusami, premiami i kapuchą to muszę być bezwzględną ....ą i tylko myśleć o swojej przyszłości. S.......ić z tąd [puki jeszcze unoszę się na wodzie, szansą na lepszą kartę przetargową w nowej robocie!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.08.2013 o godz. 08:54.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując