Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2013, 01:56
Legia zrobiła to, co miala zrobic...tzn. awansowala do kolejnej rundy. Widac, ze jeszcze kilku kopaczy jest w wakacyjnej formie i że z Urbana, to raczej kiepski szkoleniowiec. Rozczarowali mnie przede wszystkim Norwegowie, bo wydawalo mi sie, ze przyjada i zaryzykuja od 1-szej minuty, ale jak sie okazalo to co zaprezentowali w pierwszym meczu, to bylo wszystko na co ich stac w dwumeczu. Jesli chodzi o Legie, to po ustawieniu z Vrdoljakiem i Jodłowcem mozna bylo przewidziec granie na remis. Dziwne zachowanie wzgledem kibicow, ale efekt dało. W dalszej fazie raczej latwy oklep, chyba ze trafia na Zagrzeb lub Celtic(ale cos czuje, ze kilku grajkow popusciloby w portki przy tej publice w Szkocji).

Ktos wyzej napisal, ze temu zespolowi brakuje Ljuboji... i calkowicie sie zgadzam. Tam nie ma kto grac kombinacyjnie i gra w europejskich pucharach, to zagraj do Radovica(dobre spotkanie) i moze on cos wymysli. Ljuboja, to swietna technika, dobry strzal z dystansu i niekonwencjonalne pomysly(typu skuteczne zagrania pietka, podeszwa buta, itd). Juz nie wspominam o krotkim przyjeciu trudnej pilki pod presja(to akurat mi najbardziej imponowało). Przerasta i Dwaliszwiliego, i Saganowskiego o klase. Jak juz kiedys pisalem, lepszy Ljuboja na kacu ...
Odpowiedz cytując