[QUOTE=Gwiaździsty;1326455]
AS82 napisał(a):

Znowu nie założyłeś czapeczki, a dzisiaj 35 C i może ci się znacznie pogorszyć
|
Słoneczko to chyba przygrzało "ubogim w wierze" pasterzom ,którzy ślubowali życie w ubóstwie a co poniektórym w garażu stoją bryki za 300 tyś zł .Już nawet papież o tym mówi , ale w Polsce takie apele to jak grochem o ściane.
kamikaze napisał(a):

Każdy polski obywatel ma prawo wypowiadać się na tematy dotyczące jego kraju i nie wiem dlaczego ksiądz (czy ktokolwiek inny) miałby siedzieć cicho. Żydzie nie są moi Może jesteś na tyle ograniczony, że nie dostrzegasz, lub nie chcesz dostrzec ich wpływów. Tak samo z homosiami ta homopropaganda jest obrzydliwa bilbordy z jakimiś pseudo celebrytami mającymi dzieci homo i jeszcze się chwalącymi tym, że ktoś ich dzieci wali w jelito. Nie oglądam telewizji w ogóle ale jak miałem przypadkiem okazję obejrzeć coś to zauważyłem, że w różnego typu programach na każdej chyba stacji jest jakiś pedzio ekspert od czegoś. Jestem bardziej niż zaniepokojony tym faktem. W Polsce należy rozwiązać ten problem na wzór rosyjski czy chociażby serbski (jeśli dobrze kojarzę) tylko, że ja bym dał zdecydowanie wyższe kary.
Co do Palikrzyża tfu... Palikota:
|
Z tym byciem "obywatelem" i "swoim krajem" w przypadku klechów byłbym ostrożny ,bo oni podlegają i mają swojego zwierzchnika w innym państwie.Ciebie to nie razi ,że się księża mieszają do polityki ,a mnie tak ,bo ksiądz jest od modlenia sie a nie od bycia politykiem czy specjalistą od każdej dziedziny życia.Kler staje się coraz bardziej żałośny , z Jasnej Góry zrobili trybune polityczną z której przemawia przedstawiciel jednej partii ,albo się kompromitują jak ten de Berrier który bredził coś o bruzdach na głowie dzieci z in vitro , i jeszcze znalazła się banda kretynów ,która go potem broniła.
Wymień jakiegoś jednego żyda z imienia i nazwiska ,który coś ukradł i został skazany . Pewnie nie jestes w stanie wymienic ani jednej osoby ,ale cały czas żyjesz w poczuciu ,że gdzieś są ci wstrętni żydzi ,którzy chcą okraść Polskę.Ja natomiast jestem w stanie wymienic setki a jakby zebraćdane z 20 lat tysiace przypadkow w których kler wyciagnał panstwowe pieniadze ,ziemie,nieruchomosci czy skorzystal z jakiś darowizn czy bonifat od państwa polskiego , które pod rządami sprzedajnych polityków są w stanie oddać wszystko nigdy nienażartym klechom.Dla tych twoi "patriotów" w koloratkach Polska to tylko dojna krowa z której się dorobili gigantycznych majątków.
Co do homoseksualistów ,to musze cię rozczarować ,ale niestety istnieją ,tacy sie rodzą ,byli zawsze i bedą i jako ,że są w mniejszości jak widać swietnie się nadają do bycia wrogiem dla takich jak ty.
Co do Palikota ,to tylko krowa nie zmienia pogladów...