Wyświetl pojedynczy post
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2013, 10:35
Co do pensji, to jakby Cupiał chciał je piłkarzom wypłacać w obecnej wysokości, to by je wypłacał. Kwestia zaległości sprowadza się do tego, że z większością PRZEPŁACONYCH zawodników Wisła chce się pożegnać, a rozwiązanie kontraktów to jedyne wyjście, biorąc pod uwagę wartość "piłkarzy", którzy są "wypychani" z Wisły i na których nikt by raczej - zwłaszcza z polskiej biednej ligi - grosza nie wyłożył. Jestem przekonany, że jak zarobki w Wiśle zaczną przystawać do umiejętności reprezentowanych przez poszczególnych zawodników, to pensje będą wypłacane terminowo co do złotówki.

BC doszedł do wniosku, że nie będzie za gówno płacił jak za złoto. Całkowicie słusznie. Na marginesie, to pomimo, że kondycja finansowa Telefoniki ostatnimi czasy trochę się zmieniła, to BC nie stał się nagle gołodupcem i dalej wszystkich właścicieli klubów Ekstraklasy (poza Solorzem, który i tak złotówki nie daje na Śląsk) nakrywa czapką.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując