Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 13:22
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A kto ci powiedział że Boguski jest napastnikiem? Moim zdaniem jest ofensywnym pomocnikiem który powinien grać tuż za Brożkiem. A to, że grał u nas jako żądło jest jedynie wynikiem braku alternatywy. Kapujesz?

W meczu z Legią gdyby Boguski strzelił trzy bramki, sędzia podyktowałby trzy karne więc co za różnica. Pomijając że ja sobie trzech zmarnowanych setek z Legia nie przypominam. Może wrzucisz skrót zamiast bajkopisać?

Ostatnio właśnie kopnął obok bramkarza w światło bramki, jak w książce pisze, a tobie dalej mało. Strzelił trzy bramki czyli 10% wszystkich a w ilu meczach grał? Bo miś go raczej nie wpuszczał.

-tłumaczyłem ci że przez ostatnie dwa lata nie było gry, więc i strzałów nie było
-czyli twierdzisz, że dobry napastnik to taki który strzeli 2 setki na milenium - możesz rozwinąć myśl? Bardzo mnie to zaciekawiło. Czy może twierdzisz, że w piłce przyznaję się punkty za chęci czy może bramka nie ma 7 metrów szerokości? Zwyczajnie nie rozumiem tego słowotoku nie niosącego w sobie żadnej treści.
-gdzie ty pokazałeś konkretne sytuacje? Twoje wyobrażania nic więcej, wklej link to pogadamy.
-Jak wypisujesz bzdury typu Każdy potrafi zagrać klepkę z kimś kto się dobrze ustawia to nie można tego nie skomentować.

Zresztą, co będziemy gadać o przeszłości. Za jakiś czas się okaże czy powinieneś ćwiczyć czy nie. Ja radzę ćwiczyć.
Ja nie twierdzę, że jest napastnikiem wręcz odwrotnie... Twierdzę że jest wyjątkowo słabym napastnikiem czy podwieszonym czy nie nie ma różnicy.
http://www.meczyki.pl/skroty/24885/w...rszawa_12.html
Nie trzeba długo czekać pierwsza setka 00:01
druga setka 1:22
trzecie steka (i mój osobisty faworyt) 2:03

Gdyby sędzia wydrukował bramki nie mógł bym mieć zastrzeżeń do Boguskiego a o to się teraz rozchodzi.

Chciałbym, żebyś teraz przeprosił za tego bajkopisarza ale coś mi się wydaję, że klasy zabraknie...

W sezonie 2012/2013 zagrał w sumie w 26 meczach z czego aż 17 w podstawowej 11 więc drogi Drozdzie znowu mijasz się z prawdą o kilometry. Ale to oczywiście ja opowiadam bzdury bez podstawy

- a ja Ci tłumaczę, że jak coś ze znojem wypracowano to Boguski to rasowo kiepścił
- Którego z pytań nie rozumiesz? Są trzy proste pytania na Twój zarzut, że opowiadam brednie jeśli nie potrafisz się do tego ustosunkować radzę zwiększenie ilości czytanych książek. Tak dla ułatwienia

Po kolei:
- ja twierdzę, że Boguski jest słabym napastnikiem bo marnuje nawet najłatwiejsze sytuację - prawda czy fałsz (zobacz sobie jeszcze raz Legie i ostatnio Śląsk dla przykładu)
- Boguski ma chęć do gry ale nie ma z tego goli, punktów asyst = jest słaby. Czy Twoim zdaniem piłkarz ofensywny który nic nie daje zespołowi jest przydatny?
- Bramka ma 7 metrów szerokości - bramkarz Śląska jest węższy od Bramki wystarczy strzelić obok bramkarza a nie w zasięgu jego ramion.

- wkleiłem Ci Legię reszty tej degrengolady mi się przeglądać nie chce. Ale gwarantuję Ci, że tak jak nie pamiętałeś o akcjach z Legią również w innych meczach bywało podobnie.
- może inaczej każdy zawodowy piłkarz potrafi odegrać z pierwszej piłki do kolegi obok? Twierdzisz, że tak nie jest?

Tak Boguski grał z braku laku i jest beznadziejny - tak trudno to zrozumieć?

Zresztą zobaczymy nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał się mylić i co do Boguskiego.

Dalej mam nadzieję, że co do Brożka się też myliłem - za kilka meczy będzie wiadomo musi trochę pograć w pierwszym składzie.
Ostatnio edytowane przez Ajax : 06.08.2013 o godz. 13:27.
Odpowiedz cytując