Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 11:34
A kto ci powiedział że Boguski jest napastnikiem? Moim zdaniem jest ofensywnym pomocnikiem który powinien grać tuż za Brożkiem. A to, że grał u nas jako żądło jest jedynie wynikiem braku alternatywy. Kapujesz?

W meczu z Legią gdyby Boguski strzelił trzy bramki, sędzia podyktowałby trzy karne więc co za różnica. Pomijając że ja sobie trzech zmarnowanych setek z Legia nie przypominam. Może wrzucisz skrót zamiast bajkopisać?

Ostatnio właśnie kopnął obok bramkarza w światło bramki, jak w książce pisze, a tobie dalej mało. Strzelił trzy bramki czyli 10% wszystkich a w ilu meczach grał? Bo miś go raczej nie wpuszczał.

-tłumaczyłem ci że przez ostatnie dwa lata nie było gry, więc i strzałów nie było
-czyli twierdzisz, że dobry napastnik to taki który strzeli 2 setki na milenium - możesz rozwinąć myśl? Bardzo mnie to zaciekawiło. Czy może twierdzisz, że w piłce przyznaję się punkty za chęci czy może bramka nie ma 7 metrów szerokości? Zwyczajnie nie rozumiem tego słowotoku nie niosącego w sobie żadnej treści.
-gdzie ty pokazałeś konkretne sytuacje? Twoje wyobrażania nic więcej, wklej link to pogadamy.
-Jak wypisujesz bzdury typu Każdy potrafi zagrać klepkę z kimś kto się dobrze ustawia to nie można tego nie skomentować.

Zresztą, co będziemy gadać o przeszłości. Za jakiś czas się okaże czy powinieneś ćwiczyć czy nie. Ja radzę ćwiczyć.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując