Wyświetl pojedynczy post
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2013, 10:14
Drozd napisał(a):Wyświetl post
O jakich "setkach" piszesz bo mam wrażenie, że coś Ci się śniło, dobry napastnik na 5 okazji strzela trzy bramki, a w zeszłym sezonie żeby mieć 5 okazji potrzebowaliśmy 10 meczów. Ile bramek strzelił Boguski?

Przepraszam ale nie jet najwolniejszy/najniższy/najsłabszy fizycznie, a technicznie jest jednym z lepszych. Strzał ma dużo lepszy niż większość Wiślaków. Oczywiście jeżeli oceniać go obiektywnie, bo Twoje analizy są doprawdy żenujące.

- Co Ty bredzisz? Jaki strzał życia? Taka to była 100% sytuacja że 8/10 napastników nie trafiłoby z niej w światło bramki, gdybyś kiedykolwiek kopał piłkę wiedziałbyś dlaczego.
- Tym tekstem utwierdziłeś mnie w mniemaniu ze nigdy piłki nie kopałeś. Co w jakimś stopniu Cię usprawiedliwia.
- Bez komentarza...
- Bredzisz...
- Ty za to błyszczysz bez szlifowania, niestety nie wszystko złoto co się świeci ...
Natomiast Ty, podajesz tak rzeczowe kontrargumenty, że po prostu głowa mała... To, że mamy piłkarzy jeszcze gorszych technicznie od Boguskiego czy o gorszym strzale go nie rehabilituje bo on jest napastnikiem a nie Ci inni piłkarze. Co z tego, że jest lepszy technicznie od Burligi? Tylko dlatego jest dobrym napastnikiem? Jeśli takie jest kryterium to jest sporo bramkarzy którzy są "dobrymi napastnikami" zgodnie z tym kryterium.

W samym meczu z Legią przestrzelił 3 setki w innych meczach pojedyncze okazję się zdarzały ii Boguski je marnował. Dobry napastnik to taki który potrafi kopnąć obok bramkarza z kliku metrów częściej niż 3 razy w roku. Nawet przeciętnemu ta sztuka uda się częściej. Spokojnie w sezonie znajdzie się 10 bardzo klarownych setek dla Boguskiego a on strzelił 3 bramki... Czyli dla oddania obrazu nędzy i rozpaczy mniej niż Garguła mielący orbita. A Boguski się mocno starał braku zaangażowania to akurat nie można mu zarzucić.

- to czekam na linki video z podobnymi strzałami Boguskiego z ostatnich 2 lat - podpowiem Ci brak dlatego to jest strzał życia a Ty się kompromitujesz. Wyszło mu raz na dwa lata = strzał życia.
- Siła argumentów mnie przytłacza
- czyli twierdzisz, że dobry napastnik to taki który strzeli 2 setki na milenium - możesz rozwinąć myśl? Bardzo mnie to zaciekawiło. Czy może twierdzisz, że w piłce przyznaję się punkty za chęci czy może bramka nie ma 7 metrów szerokości?
- odsyłam do meczu z legią 2 razy kilka metrów od bramki rezultaty jak na dobrego napastnika bardzo ciekawe. No ale zapomniałem, że tak świetnie grasz w piłkę i argumentujesz, że pokazanie konkretnych sytuacji jest brednią. Gwarantuję Ci, że znajdzie się więcej takich cudów w wykonaniu Boguskiego
- no cóż to jest kwestia przekonania ale Boguski jeśli chodzi o przełamanie = Sikorski.

Zresztą i tak odpiszesz bzdura/brednia/bez komentarza jako alfa i omega piłki w sumie wystarczy, że tak napiszesz...
Odpowiedz cytując