Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2013, 19:45
Ajax napisał(a):Wyświetl post
A po tych dwóch miesiącach Boguski albo będzie grzał ławę albo dalej śrubował rekord w niewykorzystanych setkach. Piłka go przeraża. Powiedz mi jeszcze, że to iż Boguski był w stanie zawalić praktycznie każdą setkę jest też winą zespołu? W czym mu przeszkadzał Burliga/Melikson przy marnowaniu kolejnej z trudem wypracowanej 100%? Ten facet boi się piłki i obrońców. Nie dysponuje szybkością/wzrostem/techniką/strzałem/warunkami fizycznymi.

Wow czyli w tłumaczeniu na Polski
- Boguski oddał strzał, życia i nie strzelił bramki ze 100% sytuacji gdyby to był przypadek można było by go usprawiedliwiać bramkarzem ale u niego to jest seria.
- Każdy potrafi zagrać klepkę z kimś kto się dobrze ustawia
- Nie dobry napastnik dochodzi do sytuacji i strzela więcej niż 2 setki na milenium. W piłce za chęci punktów nie ma. Ktoś bronił mu strzelić poza zasięgiem ramion bramkarza? W dalszym ciągu twierdzę, że nikt mu nie kazały tych sytuacji w zeszłym sezonie marnować na potęgę. Przypominam, że bramka ma około 7 metrów długości.
- Nie bój się o bramkarza jak będzie trzeba Boguski w takiej sytuacji strzeli w bramkarza lub obok bramki i po strachu.
- Wydaję mi się, że Boguski szlifuje tylko swoja kiepską formę aby nią zabłysnąć.

O jakich "setkach" piszesz bo mam wrażenie, że coś Ci się śniło, dobry napastnik na 5 okazji strzela trzy bramki, a w zeszłym sezonie żeby mieć 5 okazji potrzebowaliśmy 10 meczów. Ile bramek strzelił Boguski?

Przepraszam ale nie jet najwolniejszy/najniższy/najsłabszy fizycznie, a technicznie jest jednym z lepszych. Strzał ma dużo lepszy niż większość Wiślaków. Oczywiście jeżeli oceniać go obiektywnie, bo Twoje analizy są doprawdy żenujące.

- Co Ty bredzisz? Jaki strzał życia? Taka to była 100% sytuacja że 8/10 napastników nie trafiłoby z niej w światło bramki, gdybyś kiedykolwiek kopał piłkę wiedziałbyś dlaczego.
- Tym tekstem utwierdziłeś mnie w mniemaniu ze nigdy piłki nie kopałeś. Co w jakimś stopniu Cię usprawiedliwia.
- Bez komentarza...
- Bredzisz...
- Ty za to błyszczysz bez szlifowania, niestety nie wszystko złoto co się świeci ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując