Wyświetl pojedynczy post
Festence
Senior Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2013, 11:37
Pozwolę sobie na subiektywne skomentowanie gry kilu zawodników Wisły:

Miśkiewicz - co miał wybronić, wybronił, pewny punkt Białej Gwiazdy w meczu ze Śląskiem.

Burliga - może nie jest obrońcą z wyższego poziomu polskiej piłki i jest trochę "drewniany", ale nie rozumiem trochę dlatego wszyscy po nim jadą także po przyzwoitym meczu. Starał się bardzo, podłączał do akcji ofensywnych (kilka rogów wywalczył), za żółtą kartkę raczej też należy pochwalił, bo faul taktyczny. Dla mnie występ bardoz poprawny.

Bunoza - niby pewny w defensywie, ale wystarczy jedno wejście w Sobotę, po którym spokojnie mógł być karny i caly wysiłek meczu poszedłby na marne. Na plus podanie do Boguskiego w akcji 200% dla nas.

Głowacki - im starszy tym lepszy, dla mnie gracz meczu. Profesor w obronie, wszystko mu wychodziło. Życzyć zdrowia tylko, żeby kontuzje omijały.

Stjepanović - żółta kartka, niewidoczny totalnie, słusznie zmieniony w przerwie. Ale z oceną tego tranferu poczekam jeszcze kilka meczy.

Chrapek - dużo się stara, wczoraj kilka udanych, twardych odbiorów.

Sarki - widać niezły ciąg na bramkę i przyspieszenie, co żadną nowością nie jest. Tylko dogadać się w pełni ze Smudą.

Boguski - skrzydłowym to on nie jest. Wczoraj było widać, że z Brożkiem się będą dobrze rozumieć. Niech potrenują trochę więcej razem.

Brożek - dla mnie udany "debiut" w barwach Wisły. przyśpieszać grę umie, odegrać, podać. Jestem przekonany, że za kilka tygodni takie sytuacje jak z Sochą 1vs1 będzie wykorzystywac
Odpowiedz cytując