|
Ja mam wrażenie, że to forum opanowane jest większości przez kibiców Barcelony i gwiazd football menagera, bo wszystko wam nie pasuje, każdy kto przychodzi do Wisły to amator niezależnie od stanowiska. Prawda jest taka, że w obecnej sytuacji nie można narzekać tylko cierpliwie czekać, a wylewanie żali na forum nikomu nie pomoże. Czepiacie się Brożka, ale nie wiem na jakiej podstawie skoro 90% ligowców nie dałoby rady w żadnym jego poprzednim klubie, nikt jeszcze nie widział w jakiej jest formie a już był skreślony. Mogę się założyć, że jeszcze 2 dobre mecze w jego wykonaniu a będzie ulubieńcem większości kibicowskich chorągiew, przecież to samo było w przypadku Sarkiego, nikt go jeszcze nie widział w meczu, bo nadrabiał zaległości, a już dostał jakąś śmieszną ksywę "seler", to samo tyczy się Garguły i debili co piszą o nim orbit zamiast cieszyć się, że chłopak po tylu operacjach i kontuzjach z rundy na rundę wraca do siebie. Tematu Wilka nie chcę poruszać, bo Czarek z nami zostanie a wam się pewnie wtedy mordy zamkną.
|