Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2013, 11:15
Adam.M79 napisał(a):Wyświetl post
S1mone widzę, że nie rozumiesz i pewnie nigdy nie zrozumiesz ale co zrobić. Więc prościej. Nie twierdzę, że Wilk jest lepszy niż trio, które gra ostatnio (choć to, że jest gorszy wątpiłbym). Piszę tylko, że jak dojdą kontuzje, kartki to będziesz żałował, że nie ma Wilka na ławce. A co do zachwytów nad tymi grającymi, to poszalałeś z tym, że Garguła zagrał świetny mecz w Kielcach, bo tak naprawdę oddał JEDEN świetny strzał, (przy pierwszej bramce strzał wcale świetny nie był, bramka padła dzięki rykoszetowi), poza tym gra przyzwoita ale nic więcej. Czy Ostoja piłkę zagrywał czy wybijał to się nigdy nie dowiemy, a grę Nalepy widziałem z cała pewnością więcej razy niż Ty, więc o jego technice proszę zamilcz. Niezależnie od tego, bo nie zamierzam się już dalej wdawać w polemikę, jeśli dla Ciebie nie jest powodem do zmartwienia, że gracze podstawowej przez kilka lat 11-tki odchodzą za darmo, gdyż klub im nie płaci, zamiast (jeśli naprawdę oceniasz ich jako nieprzydatnych) sprzedawać, wtedy i tylko wtedy kiedy klub chce, nawet za niewielkie pieniądze to naprawdę żal dalszego czasu na dyskusję.
P.S. A propos składni bym się na Twoim miejscu nie wypowiadał, owszem wypadło mi tam słowo "słabych" ale nigdy bym nie napisał, że jednocześnie w coś wątpię i bardzo na to liczę zarazem Ale co tam, raz zrobię wyjątek Bardzo liczę, że Twoja wiara w politykę transferową klubu okaże się słuszna. I bardzo w to wątpię Bez odbioru.
Właśnie w jednym się nie zgadzamy - dla mnie Wilk wchodzący z ławki to piłkarz, który nie ma niczego. On potrafi tylko walczyć, a jak się czuje zdemotywowany i ma pretensje do trenera, że go ławkuje to g. zagra. Co do składni, to nie ma tam żadnego błędu.

Po prostu trzeba liczyć na to co mamy, a że mamy niewiele, to trzeba ściskać kciuki za Gargułę, mimo, że przeczuwam, że taki mecz w jego wykonaniu będzie 1 w rundzie.

Co do tego czy zagrał świetnie czy przyzwoicie - strzelił 2 bramki. To on wygrał nam ten mecz, jeśli nie zauważyłeś. Jeśli to nie wystarczy, żeby powiedzieć, że zagrał świetny mecz to nie wiem co by musiał zrobić. Wiadomo - było w tym trochę szczęścia, ale szczęście w futbolu jest nieodzowne.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.08.2013 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując