Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2013, 19:52
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
To są "potęgi" medialne. Wykreowane przez usłużnych pismaków, często chlejących razem wódę w knajpach. Jak się wywala 100 mln zł. to sie później lansuje klub i prezia jako wielkiego fachowca. A potem czas prawdy w pucharach. Najpierw panika w pierwszej połowie z amatorami potem z jedną z ostatnich drużyn ligi norweskiej sraka (czyli szczęśliwy remis). Amica przy wyjatkowo słabym zeszłorocznym sezonie zajęła 2 miejsce. Na tej podstawie wielu "fachowców" dalej ja widzi jako "potęgę" a wszystko na to wskazuje powtórzy wyczen Ruchu w lidze. Chociaż nie tak nisko. Przegrana z półamatorami z Litwy gdzie kopacz zarabia 1,5 tys./ euro/miesięcznie pokazuje jakie te potęgi mamy.
Na ich tle Sląsk zagrał jak zespół nie z tej ligi. Będzie w mediach niebawem sraczka jak Sląsk utrzyma forme bo tu już MP rozdzielono (oczywiście dla Legii). Oczywiście w Brugii będzie bardzo ciężko, tam będzie gra do jednej bramki. Ale jeśli wytrzymają to czapki z głow do samej ziemii.
Ja bym poczekał z poważnymi wnioskami do momentu kiedy wszystkie drużyny wylecą z pucharów i wtedy oceniał kto co i jak.
Za tydzień może się okazać, że L wygra 2-0, Amica - 3-0, a Śląsk dostanie 3 i Wasze analizy sobie wsadzicie. A L&A przejdą do kolejnego rozdania.Może też oczywiście okazać się całkiem co innego.
Cel - wejść do grupy LE - wejdą - ok, nie wejdą - będzie szyderczy śmiech i wieszanie psów.
Póki co można bawić się tylko w ocenę dokonań Piasta.
A przywoływanie jako przykładu czegokolwiek plażowego (dla FCB) meczu Lechia-Barcelona też jest dla mnie dość zabawne. Nasi grający na maksa vs Messi, Neymar+ mniej czy bardziej głęboka rezerwa Barcy na dobrze płatnym treningu Wynik 2-2 w tej gierce i co z tego? Grzelczak nauczył się kleić, poprawił swoją śmieszną sprawność i koordynację? Itd. itp.
Ostatnio edytowane przez arti : 03.08.2013 o godz. 05:50.
Odpowiedz cytując