Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2013, 10:46
Wertian napisał(a):Wyświetl post
Niektórym to naprawdę trudno dogodzić.
Osobiście jestem faktem transferu bardzo zaskoczony, wręcz skonsternowany. Niby pieniędzy na pensje nie ma a jacyś zawodnicy są kontraktowani, co więcej wydają się być sensowni.
Oczywiście mam w pamięci jak skład młodzików 'skrewił' mecz z Nielbą ale jak na nasze obecne warunki finansowe jest to bardzo dobry wybór.

sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
dokładnie za 2-3 lata możemy mieć najlepsza obronę w lidze, zgraną złożoną z samych polaków.. ale boje się, że transfer Fryca to zasłona dla Stolarskiego .. najgorsze byłoby to, że byśmy nie otrzymali ani grosza za transfer !
Możemy, ale niekoniecznie z tych zawodników - każdy z nich jest na sprzedaż, co jest zdrowe. Kupujmy, promujmy i sprzedawajmy jak najwięcej.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 01.08.2013 o godz. 10:53.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując