Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2013, 21:05
Cytat:
Mi chodziło o poziom sportowy ,a nie o to czy pojechał do USA ,bo mu blizej ,czy nie . Skoro był testowany i odrzucony przez D.C ,to czemu Wisła ,ktora jest chyba wiekszym klubem(nawet w obecnej sytuacji) bierze go bez testow ,z miejsca ... (tak wiem ,że obserwowali go od dluzszego czasu ,ale to chyba za malo)
Obejrzałem jeden i pół meczu z jego występami i jestem entuzjastycznie nastawiony do tego transferu. Moim zdaniem piłkarza z takim potencjałem do gry na tej pozycji nie mieliśmy już dawno.
Właściwie największym znakiem zapytania jest głowa tego piłkarza bo możliwości motoryczne określę jako wyjątkowe, technicznie jest na tyle dobry, że w ekstraklasie nie będzie miał żadnego problemu. Wydaję się też, że nie jest to gość, który "obsra się" gdy zobaczy pełny stadion na Legii czy Lechu i będzie kopał w trybuny. Przeciwko Hiszpanii grał naprawdę spokojnie mimo, że pressingiem atakowali go nie przypadkowi zawodnicy. Już wcześniej napisałem, że dla mnie jest to lekki wariat i wydaję mi się, że sobie poradzi.

W internecie wiszą za pewne jeszcze mecze Haiti z Hiszpanią, Włochami czy ostatni w tym gold cup w którym grał, także można wyrobić sobie opinie na temat tego zawodnika nie kierując się tylko domysłami.
Odpowiedz cytując