ToTylkoJa napisał(a):

|
Ogryzek za to Ty wyglądasz na typowego napinacza, i to niekoniecznie z małej miejscowości - pamiętaj, chłop ze wsi wyjedzie, ale wieś z chłopa nie (nie mylić z kibicem Wisły Kraków).
|
Być może moja "psychoananliza" 0 22 mija się z prawdą, ale gość trudni się głównie prowokowaniem na forum i próbowałem znaleźć przyczynę. Trochę jego zachowanie przypomina mi "zawziętość leminga" który przybył właśnie do miasta i z zawziętością neoficką kąsa "moherów" żeby pokazać że jest "miastowy".
Ciekawe jak moderatorzy na forum Legii potraktowaliby sytuację gdybym w podpisie miał zdjęcie z meczu Wisła-Legia z 1993 i podpis "Jedni zdobywają MP uczciwie, inni kradną"
Pewnie od razu dostałbym bana, a 0 22 wykorzystuje fakt że moderatorzy na naszym forum są bardzo wyrozumiali. Aż za bardzo.
(Po co te jego podpisy z 10? Wie że dla nas Wiślaków to plucie nam w twarz za sprzedanie meczu przez naszych kopaczy. Coś tym wnosi do dyskusji? Zwykła napinka. Wcześniej też błyszczał podobnymi zagraniami.)
Ja akurat napinaczem nie jestem, daleko mi do tego. Słoma z butów też mi nie wystaje, za to Ty spójrz trochę krytycznie na 0 22 a nie broń jego "bucowych" zachowań na siłę.
BTW
Nie za dużo tu jest legionistów? Coraz większy rój się tworzy i zagłusza rozmowę.