Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2013, 21:57
fialo napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że tylko się troszkę cieplej Wilkowi zrobiło i już się obsrał. Szkoda tylko, że taka ciota bez charakteru była kiedyś kapitanem Wisły. To już nawet Garguła, przesunięty kiedyś do rezerw, pokazał jaja i podjął jakąś tam walkę o skład, Czaruś w dwóch meczach siadł sobie na ławce i nagle mu się hajs przestał zgadzać.

Żałosne.
Mnie tam Wilka szkoda. Co prawda ostatnio był bezproduktywny ale wiele dla nas zrobił za czasów Maaskanta. Stosunek jakość/cena miał na prawdę dobry. Poza tym wyjaśniło się dlaczego ostanie mecze z jego strony był to piach - Smuda ma swoich faworytów i chłopców do bicia.

Następny w kolejce jest Osman - moim zdaniem kwestia czasu jak rozwiąże swój kontrakt w taki sam sposób jak Wilk.
Zastanawiam się jeszcze jak całą sprawę widzi Jacek. W końcu Smuda wykurza z klubu tych których w sumie można sprzedać za jakieś tam symboliczne pieniądze.

P.S.
Będę mia bekę jak Wilk pójdzie do Górnika

Edit:
palikot napisał(a):Wyświetl post
Walczaka?
gdyby potrafił grać w piłkę to by grał i u Smudy, a to, że nie potrafi, to nawet stanie na głowie nic nie pomoże.
Nawet dobrze że poszedł. Jeszcze Burligę i Bunozę dołożyć
A Osman to nie walczak? Umie grac w piłkę, ale miło widziany przez Smudę nie jest. Jak Burliga i Bunoza od nas odejdą to będziemy grać chyba juniorami.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.07.2013 o godz. 22:00.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując