shaggy napisał(a):

|
To nie jest wymadrzanie z mojej strony tylko historia ktora was niemilosiernir uwiera.
|
Rzecz w tym, że nie uwiera mnie wcale. Nie wiem skąd sobie wymyśliłeś te piramidalne bzdury
martin_6 napisał(a):

|
Wracając na ziemię, dajcie sobie spokój z płaczami na temat czasów komuny, bo jako żywo przypominacie nasze pasiaste sąsiadki i ich warszawskie przyjaciółki...
|
I właśnie takie osoby szanuje. Mimo zupełnie odmiennych barw klubowych widzą dokładnie to samo. Pasiasto-grodziskie przyjaciółki
Gwiaździsty napisał(a):

|
Przeczytaj jeszcze raz moją wymianę z kreseq-iem. Albo zrozmumiesz w czym rzecz albo jesteś wyjątkowo tępy lub mało zorientowany o co chodzi. Podpowiem, Legia w tym czasie nie mogła spaść choć była blisko, ale Biuro Polityczne PZPR nie pozwoliło na to. Swego czasu ten znany fakt opisywał Tomaszewski, który był wtedy w ŁKS-ie gdy przyszedł prikaz "przegrać".
|
Ale o którym sezonie piszesz Śmiechowy Koleżko? Kiedy my się broniliśmy przed spadkiem, że jakaś podkładka ŁKS nam ratowała dupy? Co to są za kosmiczne bzdury? Poczytałbyś lepiej Iwana jak się mistrza robiło za późnego Gierka.