Grantar napisał(a):

Tak.....chwilami.
Z taką kulturą to do teatru .... wolę gościa nieco chaotycznego ale wojownika. Strzał "Stiepy" w drugiej połowie na wysokość 4 piętra pokazał że i ta technika niewiele lepsza niż w przypadku Cezarego ...
A co do braku szybkości: ... toć przecież podstawa w piłce ....
Żartujesz.
Obrona zagrała dużo lepiej z Górnikiem. W tym meczu mogliśmy stracić 5 bramek.
Tak w ogóle trzeba na trzeźwo popatrzeć: gdyby w 92 minucie Miśkiewicz nie wybronił w beznadziejnej sytuacji wynik byłby odwrotny więc .... spokojnie !
|
- Czy Wilk jest szybszy od Ostoji? Jest chaotyczny i nie pasuje do gry Chrapka czy Garguły, proste podanie sprawia mu dużą trudność. Lubię Czarka, ale piłka idzie cały czas do przodu, a on się cofnął. Czarek miał kilka lat żeby przekonać mnie do tego że będzie ponadprzeciętnym pomocnikiem, niestety pewnego poziomu już chyba nie przeskoczy.
- Strzał na 4 piętro hejtują tylko w Polsce (do tego wybiórczo, bo Mały strzelił niewiele lepiej mimo że układał sobie piłkę z biegu). I tylko Ci co nie GRALI w piłę, tylko ją co najwyżej KOPALI...
- Gdyby Boguski strzelił na 3:1...
- o przerwie w hejtowaniu Orbita to już mi się nie chce pisać, ja widzę chemię z Chrapikiem i mam nadzieję że Łukasz się nie rozsypie zanim coś razem pokażą