Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2013, 15:50
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze raz. Korwin jest ciekawą postacią na scenie politycznej ale nie jest moim idolem co mi po raz którys z uporem maniaka probujesz przypisac. Ja popieram Ruch Narodowy a nie KNP.
I nie zmienisz tego że jesli ktos "wyraża dbałosc o prawa pracownicze", jest zwolennikiem redystrybucji majątku i nadmuchanego aparatu biurokratycznego, panstwa nadopiekunczego oraz regulacji rynku poprzez wszelkiego rodzaju ustawy i prawa na pewno nie jest kapitalistą, liberałem lub jakkolwiek umiejscowiony na prawej stronie sceny politycznej.

Link wrzuciłem jako ciekawostke na dwójmyślenie PiSowskich szeregów. Najpierw opresyjną ustawe krytykują i publicznie podkreślają jak zła ona jest, a następnie podczas głosowania rzeczoną ustawe popierają. Znowu sie pomylili? Są tak zapracowani że nawet nie chce im sie przykładac wagi to tego co oni w tym sejmie robia?
A jaki ma stosnek Ruch Narodowy w kwestii ww. przez Ciebie (gospodarki i praw pracowniczych)? Bo narazie to jest to jakaś mgławica skupijąca ludzi o kompletnie przeciwstawnych pogladach. Myślę, że program celowo jest przemilczany żeby się nagle nie zreflektowali jego zwolennicy .